Guide: Har du også en iPhone? Undgå at købe den forkerte med denne guide

Guide: Har du også en iPhone? Undgå at købe den forkerte med denne guide

Det kan være svært at vælge den rigtige model af oplader til ens iPhone, såvel som andet Apple udstyr, da både kvaliteten er svingende fra producenterne, priserne er meget forskellige, designet varierer så meget.

At ende op med den forkerte oplader, resulterer ofte i både spild af tid, kritiske situationer uden strøm på telefonen, eller i værste tilfælde, at kunne stå helt uden strøm og telefon i flere dage.

Skal jeg købe en original oplader, eller vælge en billigere kompatibel kopi?

Prisen på Apples egne iPhone opladere og adaptere er utroligt høj, og man slipper som regel ikke med under 300 kr for et opladersæt til de nyeste modeller. Desværre går prisen ikke hånd i hånd med kvaliteten, da Apples egne kabler er dårligt styrket i ledene og har en lav holdbarhedstid.

Derimod er det vigtigt at kigge efter kabler der har det såkaldte MFi kabel, som stå for "Made for iPhone", og betyder at kablet altid godkender din telefon til opladning.

Hvor finder jeg den rigtige oplader til min iPhone?

iPhones bruger udelukkende to forskellige typer af kabler, de såkaldte "30 pins" stik, til de gamle iPhone 3, 3gs & 4 modeller, samt de ældre generationer af iPad, iPad 1 & iPad 2

De nyere iPhone og iPads bruger den nye type af kabel, kaldt Lightning kablet - også kaldt "8pin". Dette kabel er mindre, og har langt færre problemer end det tidligere. Du kan købe et MFi godkendt kabel, med 5 års garanti kabel ved at klikke på en af nedenstående modeller:

MFi Godkendt kabel

Hvilken adapter til stikkontakten skal min iPhone/iPad bruge? 

Der findes to typer af adaptere til stikkontakten, som alle iPhones kan bruge. De deles op i antallet af volt som de lader, og kan ses nedenfor. Derimod, kan iPads kun lades op af adapteren der deler 12 volt, hvis man ønsker en effektiv opladning.

iPhone adapter, 5 Volt

iPhone adapter til stikkontakten, 5 Volt

iPhone/iPad adapter 12 Volt

iPhone og iPhone adapter til stikkontakten, lader 12 volt 

Hvorfor vælge at købe en iPhone fra iPhoneopladere.dk?

  • Vores søskende webshop, iPhoneopladere.dk, er også certificeret af e-mærket, der sikrer vores kunder sikkerhed, juridisk støtte og op til 10.000kr i garanti.
  • Vores fragtpriser er skruet helt i bund, og leveringstiden er blot 12-24 timer, til hjemmeadresse eller pakkeboks.
  • Stærk kundefokuseret kundeservice, som giver et hjælpende svar indenfor næste hverdag (24 timer). Supporten er dog næsten altid på under 1 time i de normale åbningstider.
  • Vi har 14 dages returret og 5 års garanti på vores MFi  kabler.

Nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Din kommentar vil blive set igennem før den bliver offentliggjort